Dementie vriendelijk Schijndel presenteert u ‘Strepen op het Raam’

 In Dementie, Schijndel, Sint-Oedenrode, Veghel
Dementie Vriendelijke Gemeente (DVG) Schijndel, organiseert op dinsdagavond 21 juni een avond over dementie. Op deze avond wordt het indringende toneelstuk “Strepen op het Raam” opgevoerd, waarna er een nagesprek met het publiek is, onder deskundige begeleiding. Op die avond is ook een casemanager dementie aanwezig, evenals het Mantelzorgsteunpunt en Alzheimer Nederland, afdeling -Brabant. 

De avond wordt georganiseerd voor inwoners van Meierijstad, mensen met dementie en hun mantelzorgers, mensen die betrokken zijn bij dementie, professionals, winkeliers en verenigingen. Samen willen we naar aanleiding van de verschillende scènes uit het toneelstuk met elkaar in gesprek gaan over de vraag: Hoe kunnen we mensen met dementie zo lang mogelijk in onze samenleving laten meedraaien? 

Uiteraard is er ook veel aandacht voor de mantelzorgers van mensen met dementie. Het doel is vooral om de bewustwording rondom deze ziekte te vergroten en de discussie te voeren over de noodzaak om ook als dorp dementievriendelijk te willen worden, en de vraag te beantwoorden: Wat kunnen we hier zelf aan bijdragen? 

Kaartjes voor deze voorstelling besteld u via www.spectrumpodium.nl en kosten €5,- per stuk inclusief koffie/thee. 

Dinsdagavond 21 juni, Spectrum (Steeg 9) theaterzaal: 
19.00 uur inloop met koffie/thee
19.30 uur theatervoorstelling
20.15 uur nagesprek
21.30 uur afsluiting
Recent Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.