Foto-expositie “Inzoomen op het Leven…” te zien in Sint-Oedenrode!

 In Dementie, Sint-Oedenrode

Van dinsdag 6 augustus tot en met maandag 19 augustus kunt u in Odendael, Sint-Oedenrode, de foto-expositie ‘Inzoomen op het leven…’ komen bekijken.
Met deze foto-expositie wil de werkgroep Sint-Oedenrode van Dementievriendelijke Meierijstad aandacht vragen voor mensen met dementie en hun naasten.

Steeds meer mensen met dementie zullen de komende jaren gewoon tussen ons in wonen. Zij willen net als u en ik graag gewoon mee blijven doen in het leven van alledag en ze willen hulp krijgen als het even wat moeilijk gaat als ze boodschappen doen of iets willen bestellen in een café of restaurant. Een mensvriendelijke benadering zorgt er voor dat ook zij er gewoon bij horen.
16 fotografen van 5 fotoclubs uit Meierijstad hebben mensen met dementie op een respectvolle en bijzondere manier in beeld gebracht, hoe mensen na de diagnose dementie hun leven verder leven, nog kunnen genieten, hoe zij mee doen in de maatschappij en om aan de medeburgers te laten zien hoe zij van waarde kunnen zijn, ieder op zijn eigen niveau.

Wij hopen dat we met de foto-expositie een positieve bijdrage leveren aan de beeldvorming rondom dementie. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen, de expositie is kosteloos te bezoeken. Heeft u vragen n.a.v. de expositie of wilt u graag even uw verhaal kwijt? Loop gerust binnen bij het kantoor van Welzijn De Meierij, begane grond in Odendael.

Recent Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.