Naar Safaripark de Beekse bergen op 15 mei KBO Sint-Oedenrode

 In Dementie, Sint-Oedenrode

Dagtocht voor KBO-leden met beperking 2019

Ook dit jaar wordt er een dagtocht georganiseerd voor mensen, die door beperkingen niet mee kunnen  met een  “gewone”  dagreis.

Onze reis gaat dit jaar naar Safaripark de Beekse Bergen. We gaan met de bus door het park en kunnen alle tijd nemen om de dieren goed te zien. We hebben nog wat leuke verrassingen achter de hand en hopen er samen met u een gezellige dag van te maken.

Datum: 15 mei

Voor KBO leden zijn de kosten € 35,00 voor niet KBO leden zijn de kosten € 60,00U kunt zich aanmelden via Corrie van der Heijden: Tel 06-47135429. Graag doorgeven of u een rolstoel gebruikt en deze in de bus nodig heeft, of u dieetwensen heeft.

Meld het ook als u van andere hulpmiddelen gebruik maakt. Er is een verpleegkundige aanwezig tijdens de reis.

Als u hulp nodig heeft bij het verplaatsen van een  rolstoel, dient u zelf voor een begeleider te zorgen. Zoals gebruikelijk geldt, wie het eerst komt het eerst maalt en vol is vol. Een inschrijving wordt geldig op het moment dat de betaling binnenkomt bij de penningmeester KBO Sint-Oedenrode-centrum. Bankrekeningnummer: NL 39 RABO 0138 218145 t.n.v. KBO Sint-Oedenrode-centrum onder vermelding van Safari Beekse Bergen.

 

Dagprogramma: 8.30 verzamelen bij Odendael ;

We vertrekken rond 9.00 uur.

Rond 10.00 drinken we koffie in Safaripark Beekse Bergen en maken met een gids een safari door het park.

We lunchen gezamenlijk  in het restaurant.  Om 13.45 stappen we weer in de bus en gaan naar het museum “De dorpsdokter”  in Hilvarenbeek. Daar krijgen we een presentatie, waarna ieder op eigen gelegenheid rond kan kijken in het museum.

Rond 16.00 vertrekken we voor een mooie rondrit in de omgeving en sluiten de dag af met een gezamenlijk diner.

 

We denken tussen 19.30 en 20.00 uur in Sint-Oedenrode terug te zijn

Recent Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.