Wandelt u mee op Wereld Alzheimer Dag?

 In Dementie, Schijndel, Sint-Oedenrode

‘Samen bewegen’ is het thema van Wereld Alzheimer Dag. Frisse buitenlucht en beweging is goed voor iedereen. De natuur heeft een positieve invloed op ons welzijn. Daarom organiseren de werkgroepen Dementievriendelijk Schijndel en Sint-Oedenrode, in samenwerking met OLAT (wandelsportvereniging Olland), een wandeling voor mensen met geheugenproblemen/dementie en hun mantelzorgers, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom!

De natuurwandeling vindt plaats op zaterdag 21 september. We verzamelen bij de Camping het Goeie Leven (Vlagheide 8b Schijndel) op de parkeerplaats, we vertrekken om 14.00 uur.
De deelname is gratis.
Tijdens de wandeling is er ruimte voor een gesprek en kunt u in contact komen met andere deelnemers. De paden zijn ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Na terugkomst omstreeks 15.30 uur bieden we u in de Bistro van het Goeie Leven een kopje koffie of thee aan.

Bij slecht weer is er een alternatief programma bij het Goeie Leven.
Heeft u interesse om mee te wandelen? U kunt zich tot woensdag 18 september opgeven door te mailen naar n.zomer@welzijndemeierij.nl of via 073-5441400.
Geef hierbij uw naam en telefoonnummer door en of er een rolstoelgebruiker meegaat.

Heeft u vervoersproblemen? Geef dit aan bij uw aanmelding, dan kunnen we samen naar een oplossing zoeken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Recent Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.